Oldal kiválasztása
Kaposvár NB I-es női röplabdaklubja, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC és Dunántúl legnagyobb utánpótlás műhelye, a Kaposvári Röplabda Akadémia leány szakosztálya a közelmúltban úgy döntött, hogy ösztönző és fejlesztő jelleggel, rendszeresen összetartásra hívja majd az utánpótlás legtehetségesebbnek ítélt tagjait. Az első ilyen tehetségtábort az őszi szünetben tartják meg, a programban hétfőtől szerdáig egy-egy edzés szerepel a Munkácsy Mihály Gimnázium tornatermében. A tréningeket a felnőtt csapat vezetőedzője, a 2016-ban és 2017-ben is az év magyarországi női edzőjének választott Sasa Nedeljkovic tartja. íbr>

A meghívottak személyéről, egyeztetéseket követően, Simonné Kutas Zita szakágvezető döntött, és 18 tehetséges akadémistának, illetve szüleiknek ment ki a meghívó. Természetesen ez a kör a jövőben bővülhet, változhat a gyermekek teljesítménye és az edzők javaslatai alapján. Az első visszajelzések pozitívak, a gyermekeket és a családjukat büszkeséggel töltötte el, hogy kiválasztották, kiválogatták őket, és a szervezők bíznak benne, hogy a csapattársaknak is plusz motivációt jelent majd, hogy ők is elérhetik ezt a szintet.
– Kaposvár 2018 szeptembere óta a magyar röplabdázás egyik régióközpontja, így azt tervezzük, hogy minden megyében kiemelten foglalkozunk majd a legtehetségesebb fiatalokkal, és indulásképpen jó példa lehet mások számára is ez az esemény – fogalmazott Orosz Ferenc, az MRSZ dél-dunántúli régió-felelőse.