Oldal kiválasztása

A vártnál is magabiztosabban nyert Kaposváron a Jászberény csapata a női röplabda NB1 keddi találkozóján.

151212ki

Felváltva estek a pontok a mérkőzés elején, szép lassan azonban átvette a szett irányítását a rózsaszín mezes jászberényi csapat. Olyannyira, hogy a második technikai szünetben már hét pont volt a vendégek előnye. Innen még a játszma végéig összekapták magukat a kaposváriak, de ez is csak a szépítésre volt elegendő (0-1)

Pedrazini pontjaival a Kaposvár kezdte jobban a második szettet, és Boros rossz nyitását követően 8-7-re a Diamant-lányok vezettek az első technikai szünetben. Hiába azonban a jó kezdés, ismét előnybe kerültek a vendégek, amit igyekeztek is megtartani a végéig. A szettet végül Mishonova pontja zárta, amivel már 2:0-ra vezetett a Jászberény. (0-2)

Bleicher Nóra ász-nyitásai megadták a vendégeknek a harmadik játékrész alaphangját, és kaposváriak a szett feléig nem is tudtak közelebb férkőzni hozzájuk. Ezután is maradt a vendégek 2-3 pontos vezetése, ami a szett végére tovább is nőtt és végül 25:20-ra nyerte a szettet és 3:0-ra a mérkőzést a Jászberény. (0-3)

151212be

1. MCM-DIAMANT KAPOSVÁRI EGYETEM – JÁSZBERÉNYI RK 0:3 (-17, -20, -20)
Kaposvár, 100 néző.V.: Nagy, Pőcze.
Diamant: Jezerniczki, Rák, Jenei, Szívós, Pedranzini, Szombathelyi. Liberó: Csitári. Csere: Duduka. Vezetőedző: Mészáros Péter.
Jászberény: Borsos, Mishonova, Gardovic, Pintér, Bleicher, Brkovic. Liberó: Lékó. Csere: Gregor. Vezetőedző: Deme Gábor.