Hírek

Szabó Dávid csatlakozott a KNRC csapatához!

A többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, CEV Kupa és Olasz Szuperkupagyőztes, klubvilágbajnoki bronzérmes Szabó Dávid csatlakozik szakmai stábunkhoz! Dávid másodedzőként érkezett a KNRC-hez, hogy tovább segítse csapatunk fejlődését.

"Úgy érzem most érkeztem el az életem azon szakaszába, ahol a profi röplabdás karrieremet edzőire válthatom. Egy ideje követem már a KNRC és Vincent munkásságát és számomra rendkívül pozitív volt, ahogy felépíti évről évre a csapatait. Ő fogja meghatározni az irányt, és én azért leszek ott, hogy segítsem neki ezt az irányt tartani, és terelgessem, motiváljam a játékosainkat. A célom most minél többet tanulni, akár Vincenttől, akár a női röplabdáról, hogy minél nagyobb segítségére lehessek a csapatnak!"

Vincent Lacombe szakmai stábja Szabó Dáviddal kiegészülve immár teljes, az erőnléti edzői feladatokat Gáspár Miklós, fizioterapeutánk Seres Szilvia, míg csapatorvosunk Dr. Palka Gergely maradt.

A háttérben Vida Róbert mint csapatmenedzser, és Barbarics András mint kommunikációs és marketing menedzser segíti még a csapat munkáját.