Hírek

Rutinos horvát feladó-átlóval teljes a csapatunk!

A svájci első osztály ezüstérmesétől érkezik hozzánk a következő szezonra Tea Kojundzic! A 31 éves 185 centiméter magas horvát 253 pontot termelt az elmúlt szezonban, nagyban hozzájárulva ezzel csapata sikereihez. Tea vitrinjében két svájci és egy horvát élvonalbeli ezüstérem, egy svájci kupa bronz, valamint egy horvát kupa arany is lapul!

 

“11 éves korom óta röplabdázok, profi karrieremet a hazai bajnokságban kezdtem Horvátországban - mesélte az aláírást követően Tea. Ezt követően négy évet az amerikai egyetemi ligában töltöttem, majd játszottam Franciaországban, Cipruson, Belgiumban és Svájcban is.”

 

“Most azért esett Kaposvárra a választásom mert úgy gondolom, hogy a magyar Extraliga egy erős versenysorozat, melyben a KNRC egy nagyon jó klub, így számomra kecsegtető volt ez a lehetőség.”
 

“A következő szezontól hasonló eredményeket várok mint idén, szeretnék trófeákért küzdeni! Tudom, hogy Vincent egy nagyon keményen dolgozó edző, aki nagyon jó látásmóddal rendelkezik, és képes a legjobbat kihozni a játékosaiból. Várom már a közös munkát!”

 

“Egy rendkívül okos játékost ismerhettem meg Tea személyében - mondta legújabb igazolásunkról Vincent Lacombe vezetőedző. Tea a gyors vállával és a hidegvérű játékával biztos vagyok benne, hogy segíteni fogja a csapatot, és képes lesz arra, hogy a szezon legfontosabb pillanatiban vezére legyen a lányoknak!

 

Üdv Kaposváron Tea!