Hírek

A Nyíregyházával nézünk farkasszemet pénteken a Kaposvár Arénában

Második hazai meccsükön a Nyíregyháza csapatát fogadják a kaposvári lányok. A FATUM mindeddig 100 százalékos, bár a sorsolása jóval egyszerűbb volt, mint a hazaiaké. A két csapat évről évre parázs mérkőzéseket játszik egymás ellen, és mivel a Kaposvár első hazai győzelméért hajt, pénteken sem lesz ez másképp!

 


 

Vincent Lacombe is megosztotta gondolatait a pénteki mérkőzésről:

Mi az első győzelmünkért lépünk most pályára, az ellenfelünk pedig megnyerte eddig mindhárom meccsét, ezért biztos fürdőznek a magabiztosságban. Nekünk erre most nem kell figyelnünk, magunkkal kell foglalkoznunk és végre megmutatnunk a városunknak, a szurkolóinknak, hogy mire is vagyunk képesek!

Most mindenki nagyon fókuszál, nagyon jól dolgozik, tudják a lányok, mennyire fontos nekünk ez a mérkőzés, főleg annak tükrében, hogy a Békéscsaba ellen nem sikerült jó arcunkat mutatnunk saját szurkolóink előtt.

Magunkra kell koncentrálnunk, kihozni azt a minőséget, ami a csapatban rejlik, nem túlgondolni a dolgokat. Múlt héten is a saját játékunkat játszottuk, nem pörögtünk az ellenfélen, és ezen az úton kell továbbhaladnunk, hiszen így lehetünk versenyképesek!

Mostantól minden meccs, minden hét fontos, nem törődünk az ellenfelekkel, hogy idegenbe megyünk e vagy itthon játszunk, minden szettben minden labdamenetben oda kell tennünk magunkat, ha pedig a szurkolóinkat is magunk mögött tudhatjuk, még inkább ütőképesek leszünk!

 

A mérkőzést november 3-án pénteken 17:30-kor rendezik meg a Kaposvár Arénában, ahol várunk minden szurkolót és sportbarátot!
 

Hajrá Kaposvár!

fatum