Hírek

A német élvonalból érkezik új feladónk!

22 éves cseh feladóval erősít csapatunk, érkezik hozzánk a következő szezonra Kveta Grabovska! 2022-ben hazája válogatottjával az Arany Európa-ligában ezüstérmet szerző Kveta az elmúlt 3 évet a német Bundesligában töltötte, ahol a Dresdner csapatával bronzérmet is szerzett.
 

Mivel röplabdás családból származom, tényleg már kisbaba korom óta a pályán vagyok - mesélte az aláírást követően Kveta. 19 éves koromig hazám bajnokságában játszottam, azóta pedig a német élvonalban játszottam, a következő állomásom pedig Kaposvár lesz.

Nagyon tetszett Vincent edző szemlélete, a klub által leírt ambíciók és persze az, hogy érmekért és a CEV Kupáért is küzdhetünk a szezon során! A Kaposvár Aréna gyönyörűen fest és úgy hallottam, a szurkolók is szuper hangulatot szoktak teremteni, így már alig várom, hogy hamarosan találkozhassak velük az Arénában!

Minőséget és profizmust várok a csapattól, és közös célunk lesz, hogy érmeket, sikereket érjünk el a következő szezonban is. Nagyon várom már, hogy megismerjem a magyar kultúrát, hogy milyen az élet Magyarországon.

Vincent Lacombe elismerősen nyilatkozott Kveta képességeiről:
 

Kveta egy igazi modern feladó, rendkívül ügyes kezekkel. Lesz időnk együtt dolgozni a taktikán és javítani a vezetői képességein, hogy egy igazán nagy meglepetés lehessen az Extraligában!

Üdv Kaposváron Kveta!