Hírek

Kotormán Réka az idei első igazolásunk!

A négyszeres magyar válogatott feladó Kotormán Réka csatlakozik hozzánk a 2024/2025-ös szezonra! Réka négy évet játszott az Egyesült Államokban, ezt követően a Békéscsaba csapatát erősítette, de a következő szezont már Kaposváron kezdi majd meg!

Kotormán első szavai az aláírást követően: “Kaposváron kezdtem el röplabdázni, és a családom is innen származik, így jó volt látni, hogy a kaposvári röplabda rendkívül dinamikusan fejlődött az elmúlt időszakban. Szimpatikus az is, hogy nagyon sok fiatal magyar játékost kezdett el beépíteni Vincent az Extraligás csapatba, és velem is számolnak. Sokat jelent számomra, hogy újra a nagyszüleim előtt játszhatok illetve, hogy több kaposvári játékossal is játszottam már együtt, így nem lesz idegen a közös munka. Remélem velem is hasonló eredményeket fogunk elérni közösen az elkövetkező szezonban.

Réka röplabdás pályafutása mellett Kaposváron elkezdi majd építeni a sport utáni karrierjét is:

Úgy éreztem, már el kell kezdenem építeni a sport utáni privát életemet is, és nagyon örülök, hogy sikeresen össze tudtuk itt hangolni a kettőt. Találtunk megoldást, így tovább folytathatom a röplabdás pályafutásomat is az Extraligában.

Üdv Kaposváron Réka!