Hírek

Kanadai szélső ütővel erősítünk!

A 26 esztendős 185 centiméteres Thana Fayad érkezik hozzánk a következő szezonra a román első osztályból! A tavaly román kupa bronzérmet szerző szélső ütő megjárta már az Egyesült Államokat, Ciprust, Svájcot és Romániát is, következő állomásként pedig Kaposvárra érkezik!

9 éves korom óta űzöm a röplabdát, viszonylag gyorsan a kanadai ifjúsági és senior válogatottban találtam magam - mesélte Thana. A felnőtt éveim az Egyesült Államokba vezettek, itt a San Diego-i egyetemre jártam, ahol 5 évig játszottam az első divízióban az NCAA-ban.

 - Figyeltem a kaposvári csapatot a tavalyi évben, és egy nagyon komoly programot mutattak be számunkra, amelyben részt akartam venni, és szeretnék segíteni a csapatnak sikerei folytatásában! Remélem, hogy továbbra is örömteli pillanatokat okozhatok majd a szurkolóinknak! 100 %-os szenvedélyemet fogom beleadni a következő szezonba, hogy így segíthessem a csapattársaimat és a stábot!

Alig várom már a közös munkát Lacombe edzővel, hogy megtaláljuk a módját annak, miként fejlődhetek még tovább, és a lehető legjobb játékos lehessek a csapatom számára!

Lacombe edző elmondta, hogy már 2 éve követi Thana játékát, akiben egy teljesen kész, profi röplabdást vélt felfedezni, aki a játéka minden apró momentumára hatalmas figyelmet fordít.
 

Üdvözlünk Kaposváron Thana!