Hírek

Horváth Lili is a Kaposvár játékosa!

Újabb magyar utánpótlás válogatott csatlakozik a KNRC csapatához a következő szezonra! A 2006-os születésű Horváth Lili érkezik Kaposvárra, hogy a center pozícióban erősítse majd együttesünket!

Nekem ez egy hatalmas megtiszteltetés, hogy lehetőségem adódott eligazolni egy ilyen közismert és eredményes csapathoz mint a KNRC - mondta az aláírást követően Lili. Eddig kétszer voltam az U20-as válogatott tagja ami hatalmas élmény volt számomra, és szeretném ezt a jövőben minél többször átélni. Úgy érzem, ehhez itt Kaposváron fejlődhetek a legtöbbet.

Nem is tudnék csak egy dolgot mondani… Meghatározó tagja szeretnék lenni a csapatnak és a lehető legjobbat szeretném kihozni magamból, minden téren! A játékomat magasabb szintre akarom fejleszteni, ami Kaposváron teljes mértékben kivitelezhető és fontos volt számomra a nemzetközi porondon való szereplés is, hiszen ilyenben még nem volt részem csak a válogatottal!


 

Vincent Lacombe is elismerően nyilatkozott legújabb igazolásunkról: Ahogy az eddigi igazolásainkból is látszik, szeretnénk idén magyar fiatalokkal együtt dolgozni. Lili is egy tipikus center játékos, amit robbanékonyságával tökéletesen tud magasabb szintre emelni. A következő időszakban több felelősséget kap majd, hogy fontos szereplője legyen a következő években csapatunk sikereinek! Ez most egy nagy lehetőség számára, és ezt ő is tudja. Nyomás? Igen van, de a magas szintű játékosok tudják, miként kell ezt kezelni, és élvezni!

 

Üdv Kaposváron Lili!