Hírek

FRANCIA FELADÓ A KNRC KÖVETKEZŐ IGAZOLÁSA

Az elmúlt években több európai topligát is megjárt feladó a következő szezont a KNRC színeiben tölti. Őt is megkértük, hogy osszon meg néhány információt magáról a szurkolóinknak:

 - Az első profi éveimet a France Avenir csapatánál töltöttem, majd a szintén francia Béziers csapatához kerültem. Velük bekerültünk kétszer is a francia kupadöntőbe, megnyertük a francia bajnokságot (LAF) és a francia harmadosztályt is (Nationale 2). Ezt követően kicsit északabbra, egészen Finnországig mentem, itt a Hämeenlinna csapatával bajnoki döntőben és kupadöntőben is szerepeltem. 

 - Kicsit hiányzott a hazám, tudniillik én egy dél-franciaországi lány vagyok, aki elég közel szereti érezni magához a családját. Ezért hát újra hazaköltöztem, és az Istres Provence csapatához csatlakoztam három évre, mely alatt megnyertük a francia másodosztályt (Elite) és döntőztünk a Francia kupában is.

 - A tavalyi évet Portugáliában töltöttem a Leixoes csapatánál. Velük nagyon jó szezonunk volt, bár sajnos korán búcsúztunk a Portugál Kupától, de az alapszakaszban egészen a második helyig értünk fel, amely lendület a rájátszás elődöntőjéig volt elég, így az évet a Portugál bajnokság 3. helyén zártuk!

Reméljük együtt is rengeteg sikerben lesz részünk Pauline, találkozunk Kaposváron!

pauline