Hírek

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL ÉRKEZIK HOZZÁNK ISADORA NICOLAI

Egyenesen az Egyesült Államokból érkezik Kaposvárra a 24 esztendős feladó Isadora Nicolai  Hogy kicsit jobban megismerkedhessenek vele szurkolóink, mesélt nekünk magáról:

 - Én már 8 éves koromban röplabdázni kezdtem, akkor még egy helyi brazil csapatban a Minas Tênis Clube-nál, ahol 12 évesen már versenyszerűen játszottam. Egészen 19 éves koromig nevelkedtem náluk, ám akkor úgy döntöttem, hogy szeretnék diplomát szerezni az Egyesült Államokban, viszont a pályafutásomat a tanulás mellett is folytattam. Egy évet játszottam a Lynn Egyetemen, majd hármat az Auburn University Montgomery-n, ahol megszereztem az alapdiplomámat is kommunikáció és újságírás szakirányon. Ezt követően tanulmányaim és röplabdás pályafutásom folytatásaként a San Francisco-i Egyetemre kerültem, ahol mesterdiplomát szereztem szakmai kommunikációból, és az egyetemi csapat, a Dons színeiben játszottam.

 - Tudni kell rólam, hogy szenvedélyesen szeretek utazni és új kultúrákat megismerni, ezért amikor a KNRC felajánlotta a lehetőséget, hogy egy nagyszerű ligában játszhatok, ráadásul egy olyan országban, amelyet még nem ismerek, és egy olyan kultúrában és közegben, amit szívesen megismernék, azonnal tökéletes választásnak tűnt a profi karrierem kezdetére! 

 - Magyarországot egy olyan kelet-európai országként ismertem meg nagymamámtól, amely az egyik legszebb hely, ahol ő valaha járt, az egyik legkedvesebb és legszebb emberekkel együtt! Budapest mindig is szerepelt a bakancslistámon az utazási célpontjaim között, mindig azt olvastam, hogy ez egy egyedülálló város, rengeteg történelemmel, építészeti csodákkal és csodás ételekkel! Azt is tudom, hogy a magyar az egyik legnehezebben, de nem a legnehezebben tanulható nyelv a világon, így némi szerencsére is szükségem lesz majd hozzá! (haha) 

 - A következő szezonban szeretnék mindent megadni a csapatnak, amire csak szükségük van tőlem! Készen állok a kihívásra, hogy a pályán és azon kívül is mindent beleadjak, hozom magammal a játék iránti szenvedélyemet amely mindig arra késztet, hogy napról napra egyre csak jobb eredményekre törekedjek! Az elmúlt években, amikor a tanulmányaim és a röplabdázás között kellett megtalálnom az egyensúlyt rengeteg szervezési készséget el kellett sajátítanom, hogy megfelelőképp beoszthassam az időmet, de emellett sokkal inkább arra vágytam, hogy 100 százalékban a röplabdázásra tudjak koncentrálni. Mindezek tükrében el se tudom mondani, mennyire izgatottan várom, hogy elkezdhessem életemnek ezt az új, csodás fejezetét. 

 - Már alig várom, hogy megismerjem a csapatot és játékostársaimat, és induljon a felkészülés!

Isadora