Hírek

Adriani Vilvert: "Büszke vagyok a csapatunkra!"

A pénteki győzelemről:

 - Nagyon boldog és büszke vagyok a csapatunkra. Nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy a pályán  a legjobbat hozzuk ki magunkból, és a győzelem a teljesítményünk eredménye. Pontosan az, amire számítottunk. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon büszkék vagyunk arra, amit csapatként tettünk az elmúlt meccsen, és még jobban koncentrálunk a következő lépésekre. Sok fontos kihívás áll előttünk, és ez a győzelem volt az az üzemanyag, amire szükségünk volt a további munkához. 

Amin még javítani kell:

 - Sajnos ez a hullámzó teljesítmény szetten belül gyakori volt az utóbbi mérkőzéseinken, de minden nap azon dolgozunk, hogy még stabilabbak legyünk. 

A pénteki meccs kulcsa a csapatmunka volt, az egymásba vetett bizalom és az a hit, hogy megérdemeltük a győzelmet, fontos volt ahhoz, hogy a 4. szettben megtörténjen a fordulat!

A szurkolókról:

 - Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, mindannyiuknak! Imádtam látni, hogy tele van a lelátó. Ez elképesztően fontos volt számunkra azon az estén. Biztos vagyok benne, hogy a támogatásuk nagyban hozzájárulhat a hazai meccseinkhez, úgyhogy... kérem, továbbra is jöjjenek el az Arénába, csapjanak zajt és szurkoljanak a csapatunknak! Biztos vagyok benne, hogy sok szép pillanatot élhetünk át együtt ebben a szezonban!

Adriani