Hírek

ADRIANI VILVERT AZ ELSŐ ÉRKEZŐ

A KNRC csapatát erősíti a következő szezonban a 187 centiméter magas center, akit most első kézből ismerhettek meg, hiszen személyesen válaszolt nekünk néhány kérdésre:

 - Kaposváron immár a harmadik külföldi szezonomat kezdem meg Portugália és Spanyolország után. Mindkét korábbi országban bajnoki címet ünnepelhettem az aktuális csapatommal a nemzeti ligában, ráadásul Portugáliában Supercopa győztes, Spanyolországban pedig Copa de la Reina második helyezettje is voltam. Ezt megelőzően 8 évig játszottam a brazil szuperligában, ahol számos klubban kipróbáltam magam.

 - Ugyan luxemburgi állampolgár vagyok, Brazíliában születtem és nőttem is fel. 14 éves koromban kezdtem el röplabdázni és 17 éves koromban kezdtem el profi szinten játszani, már akkor a Superligában játszottam. Ezt követően döntöttem úgy, hogy a röplabda lesz a hivatásom, és így az elmúlt 13 évet a röplabdának szenteltem az életemből.

 - 28 éves koromban kezdtem el egy új szakaszt a karrieremben, amire őszintén szólva már nagyon régóta vágytam. Elkezdtem körbeutazni a világot, új kultúrákat megismerve kezdtem el fejleszteni a röplabdás képességeimet, megtanultam különböző játékmódokat a nemzetközi profik között és próbáltam olyan új helyeket találni, amelyeket “otthonomnak” nevezhetek.

 - Tényleg örülök, hogy Kaposvár a következő állomásom és otthonom, számomra, valamint a családom számára is a következő hónapokban. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű élmény lesz megismerni és megélni a magyar kultúrát!

- Nagyon izgatottan várom a kemény munkát Vincenttel és a lányokkal, és alig várom, hogy a lehető legtöbb örömet szerezzük a kaposvári szurkolóknak!

 - Hamarosan találkozunk! Hajrá Kaposvár! 

Adriani